Windows Error

Message boards : Number crunching : Windows Error
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile Dingo
Avatar

Send message
Joined: 5 Nov 11
Posts: 5
Credit: 653,027
RAC: 0
Australia
Message 538 - Posted: 14 Mar 2013, 1:11:16 UTC
Last modified: 14 Mar 2013, 1:38:08 UTC

When I run Yafu on my windows PC # 1827 I keep getting a Windows Error box appearing on the screen saying "Windows Command Processor has stopped Working"

If I suspend Yafu the error stops. When I resume Yafu the error box returns. If I close the program another Box appears in less than a minute.


EDIT: The Task ended up with an error
http://yafu.dyndns.org/yafu/result.php?resultid=1003655

Proud Founder and member of



Have a look at my WebCam
ID: 538 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
yoyo

Send message
Joined: 23 Feb 13
Posts: 1
Credit: 821
RAC: 0
Germany
Message 539 - Posted: 14 Mar 2013, 5:34:09 UTC

I don't see a reason for this. You Computer is a quit normal Windows with Intel processor. Maybe something is defect, RAM, overclocked or some virusscanner prevents yafu or some firewall software.

yoyo
ID: 539 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Dingo
Avatar

Send message
Joined: 5 Nov 11
Posts: 5
Credit: 653,027
RAC: 0
Australia
Message 542 - Posted: 2 Apr 2013, 2:10:58 UTC - in response to Message 539.  
Last modified: 2 Apr 2013, 2:13:39 UTC

I have tried again and got the same error, so I guess I will not be crunching this project with my main computers. I have one task running on an older Duel Core so will see what happens. 1828

Proud Founder and member of



Have a look at my WebCam
ID: 542 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Conan
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 11
Posts: 45
Credit: 1,485,486
RAC: 5
Australia
Message 543 - Posted: 22 Apr 2013, 12:33:28 UTC

Still a Windows error but a different one to Dingo.

I get the following on both my Windows computers


<message>
- exit code 195 (0xc3)
</message>
<stderr_txt>
wrapper: starting
09:59:40 (5504): wrapper: running yafu (-threads 4 -batchfile in)
app exit status: 0xc0000135
09:59:41 (5504): called boinc_finish

Resetting and detaching makes no difference, I still get the error.
32 Bit Windows XP machines.

Conan
ID: 543 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile yoyo_rkn
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 570
Credit: 6,051,459
RAC: 8
Germany
Message 544 - Posted: 25 Apr 2013, 5:23:17 UTC - in response to Message 543.  

I don't have an idea. As I know this error code means a DLL is missing.
yoyo
ID: 544 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Conan
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 11
Posts: 45
Credit: 1,485,486
RAC: 5
Australia
Message 552 - Posted: 13 May 2013, 12:12:25 UTC - in response to Message 544.  

I don't have an idea. As I know this error code means a DLL is missing.
yoyo


Thanks yoyo,

After checking that I had all updates, checked the Internet to find what the error means (which didn't help much), I have tried again to run these work units.

Still getting the same error.

Would you know how I can find out what DLL file is missing?

Is it just 32 Bit Windows machines having the problem, or is it just me having the problem?

Conan
ID: 552 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
NATE1
Avatar

Send message
Joined: 17 Dec 11
Posts: 20
Credit: 3,079,237
RAC: 0
Message 553 - Posted: 31 May 2013, 18:04:57 UTC

try running this on yafu app
http://www.dependencywalker.com/
ID: 553 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Conan
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 11
Posts: 45
Credit: 1,485,486
RAC: 5
Australia
Message 554 - Posted: 2 Jun 2013, 4:37:05 UTC - in response to Message 553.  

try running this on yafu app
http://www.dependencywalker.com/


Thanks NATE1, I will have a look at it, looks like it is what I want.

Conan
ID: 554 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Patrick Harnett*

Send message
Joined: 4 Sep 11
Posts: 1
Credit: 3,069,201
RAC: 0
Message 579 - Posted: 7 Aug 2013, 4:52:30 UTC - in response to Message 554.  

Just trying to get another yafu install going and hit the windows (missing DLL) error - trying the dependencywalker and it identified two missing files.
ID: 579 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile yoyo_rkn
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 570
Credit: 6,051,459
RAC: 8
Germany
Message 580 - Posted: 7 Aug 2013, 15:56:44 UTC - in response to Message 579.  

Which dll are missing?
ID: 580 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Michele ANSALDI

Send message
Joined: 6 Sep 11
Posts: 4
Credit: 68,527
RAC: 0
Italy
Message 581 - Posted: 9 Aug 2013, 10:05:45 UTC
Last modified: 9 Aug 2013, 10:22:37 UTC

Error on Vista 32 bit.
ID: 581 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Michele ANSALDI

Send message
Joined: 6 Sep 11
Posts: 4
Credit: 68,527
RAC: 0
Italy
Message 582 - Posted: 9 Aug 2013, 10:09:33 UTC
Last modified: 9 Aug 2013, 10:11:13 UTC

Running Dependency on Vista 32 this is the result:

Processing yafu-Win32-13401:

VCOMP100.DLL
Error: At least one required implicit or forwarded dependency was not found.


IESHIMS.DLL
Warning: At least one delay-load dependency module was not found.

c:\windows\system32\MFPLAT.DLL
c:\windows\system32\IEFRAME.DLL
Warning: At least one module has an unresolved import due to a missing export function in a delay-load dependent module.


Processing yafuwrapper_26002_windows_intelx86 or the .exe of another project:

IESHIMS.DLL
Warning: At least one delay-load dependency module was not found.

c:\windows\system32\MFPLAT.DLL
c:\windows\system32\IEFRAME.DLL
Warning: At least one module has an unresolved import due to a missing export function in a delay-load dependent module.
ID: 582 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Michele ANSALDI

Send message
Joined: 6 Sep 11
Posts: 4
Credit: 68,527
RAC: 0
Italy
Message 583 - Posted: 9 Aug 2013, 12:49:33 UTC

To solve the issue on Vista 32 download VCOMP100.DLL &
IESHIMS.DLL from http://www.dll-files.com/, install them on System32, restart the computer & happy crunching!!!!
ID: 583 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Message boards : Number crunching : Windows Error




Datenschutz / Privacy Copyright © 2011-2019 Rechenkraft.net e.V. & yoyo