Process exited with code 195

Questions and Answers : Unix/Linux : Process exited with code 195
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
Profile Neil Polson
Avatar

Send message
Joined: 6 Sep 11
Posts: 3
Credit: 7,288
RAC: 0
Sweden
Message 140 - Posted: 16 Sep 2011, 21:09:40 UTC
Last modified: 16 Sep 2011, 21:25:40 UTC

Seen quite a few of these errors today:

Stderr output
<core_client_version>6.10.17</core_client_version>
<![CDATA[
<message>
process exited with code 195 (0xc3, -61)
</message>
<stderr_txt>
wrapper: starting
10:07:16 (1985): wrapper: running yafu ()
Special q lower bound 810000 below rFB bound 1.62e+06
app exit status: 0xb
19:28:52 (1985): called boinc_finish

</stderr_txt>
]]>

Not just on my host either.
EDIT: Just noticed it's happening with the new app 128.03
ID: 140 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile yoyo_rkn
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 722
Credit: 16,445,605
RAC: 189
Germany
Message 147 - Posted: 17 Sep 2011, 8:47:20 UTC

This is a bug in the 128.03 Linux version. I disabled this version until we fixed it and reenabled the former version 128.02.
ID: 147 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile yoyo_rkn
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 722
Credit: 16,445,605
RAC: 189
Germany
Message 152 - Posted: 18 Sep 2011, 14:28:04 UTC

Solved in 128.04.
yoyo
ID: 152 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Neil Polson
Avatar

Send message
Joined: 6 Sep 11
Posts: 3
Credit: 7,288
RAC: 0
Sweden
Message 154 - Posted: 18 Sep 2011, 18:51:08 UTC

Just downloaded the new app 128.04 but saw this message whilst doing so:

Sun 18 Sep 2011 08:38:45 PM CEST yafu Started download of yafu-32k-linux64-12806

As you can see the download states 128.06?? States 128.04 for task though:

Sun 18 Sep 2011 08:46:14 PM CEST yafu Starting task yafu_C98_1316368881_327_0 using yafu version 12804



ID: 154 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile yoyo_rkn
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 722
Credit: 16,445,605
RAC: 189
Germany
Message 155 - Posted: 18 Sep 2011, 20:02:38 UTC

Each file which you download has it's own numbering, which is not the same as the application version. The application version 128.04 is than the bundeling of various files.
yoyo
ID: 155 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Conan
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 11
Posts: 46
Credit: 6,766,083
RAC: 1,404
Australia
Message 305 - Posted: 23 Jan 2012, 16:57:06 UTC
Last modified: 23 Jan 2012, 17:05:02 UTC

Just ran a couple of the new Multiple Thread (mt) type work units on my AMD Phenom X6 1090T running Fedora 16 64 Bit Linux.

Both work units failed in about 2 seconds with this Error

process exited with code 195 (0xc3, -61)
</message>
<stderr_txt>
wrapper: starting
01:00:06 (5670): wrapper: running yafu (-threads $NTHREADS -batchfile in --nthreads 6)
app exit status: 0x100

Is it my end or something with the new MT Application ???

(I am waiting for the other Linux computer to run it's result to see if it also fails)
Edit:-- Yep it failed as well with the same Error message.
See Results 639643
639591
639566


So at the moment I am unable to run the MT Application.

Conan
ID: 305 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile yoyo_rkn
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 722
Credit: 16,445,605
RAC: 189
Germany
Message 306 - Posted: 23 Jan 2012, 22:02:22 UTC - in response to Message 305.  

Seems to be a bug in the binary wrapper which I downloaded from berkeley with the replacement of the command line arguments, so it passes wrong arguments to yafu. I recompiled the latest wrapper. This is now a 32 bit wrapper. But it should also run on 64 bit systems.
yoyo
ID: 306 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile Conan
Avatar

Send message
Joined: 5 Sep 11
Posts: 46
Credit: 6,766,083
RAC: 1,404
Australia
Message 309 - Posted: 24 Jan 2012, 8:15:05 UTC

Thanks YOYO,
I will give it another go later today.

Conan
ID: 309 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Questions and Answers : Unix/Linux : Process exited with code 195




Datenschutz / Privacy Copyright © 2011-2024 Rechenkraft.net e.V. & yoyo