FIXED: Error message for Message boards

Questions and Answers : Web site : FIXED: Error message for Message boards
Message board moderation

To post messages, you must log in.

AuthorMessage
zombie67 [MM]
Avatar

Send message
Joined: 29 Aug 11
Posts: 35
Credit: 5,950,200
RAC: 17
United States
Message 26 - Posted: 2 Sep 2011, 1:11:57 UTC

The forum URL results in this error at the top:


Warning: Missing argument 2 for start_forum_table(), called in /home/boincadm/projects/yafu/html/user/forum_index.php on line 96 and defined in /home/boincadm/projects/yafu/html/inc/forum.inc on line 200

Dublin, CA
Team SETI.USA


ID: 26 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
AMDave
Volunteer moderator
Volunteer tester

Send message
Joined: 30 Aug 11
Posts: 41
Credit: 100,018
RAC: 0
Australia
Message 44 - Posted: 3 Sep 2011, 3:43:11 UTC

Confirmed. I see this also.
ID: 44 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
rebirther
Avatar

Send message
Joined: 2 Sep 11
Posts: 1
Credit: 6,701
RAC: 0
Germany
Message 79 - Posted: 4 Sep 2011, 17:52:37 UTC
Last modified: 4 Sep 2011, 17:53:00 UTC

I can see this one:

Warning: Missing argument 2 for start_forum_table(), called in /home/boincadm/projects/yafu/html/user/forum_forum.php on line 139 and defined in /home/boincadm/projects/yafu/html/inc/forum.inc on line 200
ID: 79 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Profile yoyo_rkn
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist

Send message
Joined: 22 Aug 11
Posts: 475
Credit: 5,339,331
RAC: 2,249
Germany
Message 88 - Posted: 5 Sep 2011, 18:46:11 UTC

Should be solved now.
ID: 88 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote
Viking69
Avatar

Send message
Joined: 16 Feb 12
Posts: 12
Credit: 107,382
RAC: 0
United States
Message 357 - Posted: 26 Feb 2012, 21:08:34 UTC
Last modified: 26 Feb 2012, 21:09:36 UTC

In the forums I am having an issue with peoples signatures. In IE9 everything after the signature like a linked URL to SETI.USA that looks like a tinyurl.com/XXXXXX returns an error web page of either a 403 or 404, and the graphic web link that is part of a users profile that is also a tinyurl link has the graphic outline but is listed as a security error w/o the ability to unlock that link.

In Chrome, I see the same issue with the signature link, but the frame of the second object doesn't even show up. If I try to copy the link address out of the post properties page I also do not get to the tinyurl linked object.

This is NOT a huge issue, but this web site is not working like other BOINC projects do in this regard.

But weirdly, my posting on my signature does come thru in both Chrome and IE9.
Crunch! Crunch! Crunch!
ID: 357 · Rating: 0 · rate: Rate + / Rate - Report as offensive     Reply Quote

Questions and Answers : Web site : FIXED: Error message for Message boards



Copyright © 2011-2018 yoyo